Mobilitzacions

El Consell Nacional de STEPV acorda proposar noves mobilitzacions al professorat

També dóna suport a les mobilitzacions del professorat interí i rebutja frontalment la nova proposta de Conselleria

diumenge 03 març 2013 11:30 h

Ahir va tindre lloc a Algemesí una reunió del Consell Nacional de STEPV, màxim òrgan de decisió entre congressos. El Consell va tractar, entre d’altres, l’informe d’acció sindical del trimestre d’educació pública no universitària, privada i universitats i un calendari d’actuacions, que es van aprovar per unanimitat.

S’acorda la convocatòria d’assemblees de professorat per a analitzar la situació de l’ensenyament i plantejar noves accions

El calendari d’actuacions contempla la convocatòria d’assemblees de professorat per a analitzar la situació de l’ensenyament i plantejar noves mobilitzacions per al pròxim trimestre davant les agressions i retallades que contínuament està rebent l’ensenyament en tots els nivells i etapes.
També es va analitzar la situació creada per la Conselleria en el col·lectiu de professorat interí arran de la denúncia de l’actual acord i la imposició de la negociació d’un nou acord. En eixe sentit, el Consell Nacional va donar suport a les mobilitzacions convocades i va acordar mantindre la línia de rebuig frontal a aquesta nova proposta i recuperar l’acord actual, denunciat unilateralment dimecres passat per l’administració.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR