Condicions laborals

Assemblea sobre la presentació de reclamacions pels impagaments al funcionariat en pràctiques de 2019 dels triennis i sexennis

A setembre finalitzen els 4 anys de termini per a reclamar els impagaments retributius, per això és important presentar reclamacions abans que finalitze aquest termini

STEPV

dimarts 13 juny 2023 17:15 h

En 2019 els sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació van signar un acord perquè s’abonara una compensació dels triennis i sexennis del professorat en pràctiques del curs 2019/20. Com que aquest acord encara no s’ha abonat, el Sindicat ha convocat una assemblea en la qual s’informarà de la reclamació que s’ha de presentar i facilitarà els models per a fer-ho.

L’assemblea tindrà lloc el 22 de juny, a les 17h en aquest enllaç

 

Etiquetat com a

triennis i sexennis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR