Professorat interí

Acords de l’assemblea de la CPI del 10 de març

La Coordinadora de Professorat Interí es va reunir el passat dissabte 10 de març per analitzar la situació en què es troba el professorat interí i va arribar als acords i propostes de mobilització següents:

Un moment de l'assemblea de dissabte a Gandia

dilluns 12 març 2018 20:38 h

La situació que valorem ve condicionada per dues qüestions:
La imminència d’una convocatòria d’oposicions que ofereix places que ja estan ocupades per funcionaris docents interins;
i la negativa de la Conselleria a signar un veritable pacte d’estabilitat que garantisca que hi haurà llocs de treball per a tot el col·lectiu.

Davant aquest panorama, l’assemblea de la CPI acorda:

Expressar el nostre suport i solidaritat amb la vaga de professorat interí d’Andalusia, que es farà des del dilluns 12 al divendres 23 de març.

«Intifalla interina»: Acudir massivament, com a forma de protesta, a la porta de l’ajuntament de València el pròxim dissabte 17 de març, a les 11:00; amb samarretes verdes i pancartes, per demostrar als governants del País Valencià el nostre rebuig a les polítiques que ens menyspreen i que posen en perill els nostres llocs de treball.

Acampada a la Conselleria: Des de les 11:00 del 3 d’abril (aniversari de la signatura del desacord d’interins), fins a les 11:00 del 4 d’abril, acamparem a Conselleria i farem diverses activitats per exigir a la que és la nostra casa, l’estabilitat que mereixem. Durant l’acampada, farem lliurament a la Conselleria de les més de 26.000 signatures que hem arreplegat demanant una veritable Pacte d’Estabilitat i acordarem en assemblea les següents mobilitzacions, com les que es van proposar en Gandia o com altres que isquen en el moment; vagues, manifestacions, concentracions, tancaments…

Aprofitem també aquest enviament per convocar-vos a la concentració que es celebrarà en Alacant, el proper dimarts 13 de març, a les 18 h a la Plaça de la Muntanyeta.

concentracióalacant13març18

Etiquetat com a

mobilitzacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR