Retribucions

Abonament en la nòmina d’agost dels endarreriments de les hores de desdoblaments en cicles formatius

dimarts 30 agost 2016 13:31 h

En l’última reunió del 28 de juliol de Comissió de Seguiment de Concertada, STEPV va ser molt contundent en relació a aquests endarreriments que no havien sigut abonats al professorat afectat en la nòmina de juliol, com ens van prometre des de la Conselleria. Li vam explicar tant al secretari autonòmic com al director general de centres el malestar d’aquest col·lectiu i que era del tot inadmissible que des de l’1 de setembre de 2015 aquests docents estigueren sense cobrar aquestes hores de desdoblaments en cicles específics com sistemes microinformàtics o bé muntatge d’equips.

Hem de recordar que aquest professorat afectat es va posar en contacte amb STEPV a finals del mes de maig. Des d’eixe moment el Sindicat demanà explicacions a l’administració, insistint i pressionant perquè es fera efectiu l’abonament de les hores de desdoblaments a aquests docents.

Des del Departament de Serveis de Centres ens van comentar que tenien pendent fer una resolució per regular aquest abonament al professorat en pagament delegat de la concertada, atenent el que marca l’Ordre 69/2015, de 25 de juny, de la Conselleria d’Educació que especifica que aquells cicles formatius LOE que provenen de la transformació de cicles LOGSE podran desdoblar si mantenen el requisit de tindre més de 20 alumnes per grup. A més, ens van comunicar el compromís d’abonar la quantia d’aquestes hores concretament en la nòmina de juliol.

En total, al voltant de 14 centres concertats estaven en aquesta situació, desdoblant les hores perquè l’ordre els ho permetia però sense que es fera efectiu l’abonament en nòmina d’aquestes hores als docents afectats, quanties que ascendeixen en alguns dels casos a més de 5.000€.

Des de STEPV no hem deixat de pressionar en tot moment per fer realitat l’abonament en nòmina d’aquestes hores als professionals del sector, esforç que es veurà per fi recompensat en la nòmina d’aquest mes d’agost.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR