Professorat interí

STEPV adverteix que convocarà mobilitzacions si no hi ha pacte d’estabilitat

La Mesa Sectorial ha abordat l’oferta pública d’ocupació per al cos de mestres

Un moment de les jornades de professorat interí d'aquest passat estiu

dijous 09 novembre 2017 16:33 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial en la qual s’ha tractat el decret d’oferta pública d’ocupació per a 2018 per al cos de mestres, en la qual la Conselleria fa la proposta per especialitats següent:

STEPV ha condicionat, novament, l’oferta pública d’ocupació a un pacte d’estabilitat del professorat interí

Especialitat i Número de places
Educació Infantil: 675
Llengua estranjera: anglès: 400
Educació física: 180
Música: 150
Audició i llenguatge: 500
Pedagogia terapèutica: 120
Educació primaria: 975
Total places: 3.000

Aquesta oferta de 3.000 places correspon a 2018 i formaria part de les 13.000 que la Conselleria té intenció d’ofertar els pròxims 4 anys, atenent a l’oferta d’oposicions massives que ha de reduir la taxa d’interinitat, en principi, a un 8%.
STEPV ha condicionat, novament, l’oferta pública d’ocupació a un pacte d’estabilitat del professorat interí perquè cap docent puga perdre el seu lloc de treball si no supera l’oposició o no s’hi pot presentar per qualsevol circumstància.
El Sindicat presentarà una proposta de pacte d’estabilitat la pròxima setmana i ha advertit que convocarà mobilitzacions del professorat interí, ja que aquesta oferta massiva de places pot comportar pèrdues de llocs de treball si no hi ha garanties de continuïtat en el treball.
A més, el Sindicat també ha criticat que no s’haja convocat el grup de treball per a treballar l’oferta, com es va fer el curs passat i s’haja presentat aquesta distribució sense haver realitzat aquest treball previ. És per això que ha demanat la retirada del decret i fer prèviament aquesta feina en el grup de treball.
La Conselleria ha respost que està disposada a estudiar les propostes de pacte d’estabilitat que proposarà el sindicat i a convocar pròximament el grup de treball, però ha insistit en la necessitat de publicar el decret abans que finalitze l’any.
El Sindicat concretarà en el Consell Nacional que es durà a terme dissabte 11 de novembre a Algemesí el calendari de mobilitzacions, no només pel que fa a l’estabilitat del professorat interí, sinó també per la millora de les condicions laborals del conjunt del professorat, ja que encara no s’ha convocat la Junta de Portaveus per a tractar el calendari de negociacions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR