Plataforma per l’ensenyament públic

La Plataforma crida a la mobilització contra la LOMQE i les retallades

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic penjarà cartells al CEIP les Arenes contra les retallades educatives i la LOMQE.

divendres 06 novembre 2015 16:30 h

Les entitats han plantejat esta acció el pròxim 11 de novembre, a les 10:30h, per a mobilitzar la ciutadania i que la convocatòria del 14N siga un èxit.

La Plataforma del País Valencià en Defensa de l’Ensenyament Públic, constituïda per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, FAPA Enric Valor, FAPA Penyagolosa, CGT, CAVECOVA, FAAVEM, ADIES PV, SEPC, BEA, Campus Jove, Front d’Estudiants, AVIDP, MRPs, ADIDE, Sindicat d’Estudiants i València Laica, convoquen a la comunitat educativa i a tota la societat valenciana a la manifestació que tindrà lloc el pròxim dia 14 de novembre de 2015 a les 18:00h, a València, Plaça de Sant Agustí i Alacant, IES Jorge Juan, contra l’aplicació de la llei Wert, sota el lema “Per l’escola pública, no a la LOMQE, no a les retallades”.
Per a calfar motors ha programat per al pròxim dimecres, 11 de novembre, pel matí una “Penjada de cartells per l’Escola Pública”  als centres educatius. La Plataforma ha elegit el CEIP Les Arenes amb la finalitat de mobilitzar la ciutadania per a simbolitzar el rebuig a la llei educativa i mobilitzar la ciutadania perquè la convocatòria del 14N siga un èxit.
Els cartells proposats per la Plataforma porten diverses llegendes, com ara: “No a la LOMQE”, “Per l’escola pública”, “No al 3+2. Sí a la Universitat Pública”, “No a les retallades”, “Estimem l’escola pública” i altres amb espai disponible per a que cada comunitat educativa escriga la seua reivindicació per fer una educació millor per a totes i tots.
El dissabte 14 de novembre, tornem a eixir al carrer per exigir la derogació de la LOMQE i la retirada de les retallades en inversió pública.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR