DOGV Capçaleres

DOGV del 10 maig 2017

DOGV de 10/05/2017, Núm 8036

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques
RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2017, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, de diversos llocs de treball vacants de naturalesa funcionarial en la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Convocatòria número 20/2017.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 28 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Asistencia técnica para la realización de la primera fase de la planificación del proyecto de ciudades amigables con las persones mayores. CPI-17-112».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 2 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Red de investigación colaborativa en enfermedades tropicales - RICET (RD16/0027/0023), (Programa RETICS del Instituto de Salud Carlos III. Ministerio de Economía, Industria y Competitividad) CPI-17-105», finançat per l’Agència Estatal d’Investigació -AEI- i per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional - FEDER - «Una manera de fer Europa».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 2 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor sènior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Mecanismos moleculares y rutas participantes en la interconexión entre transcripción y degradación de Mrnas durante las respuestas al estrés en levaduras, CPI-17-109», Programa Prometeu per a grups d’investigació d’Excel·lència de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a superior de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Developing and evaluating skills for creativity and innovation. CPI-17-110».

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 9 de maig de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’aprova l’adjudicació definitiva de destinacions del procediment de provisió de places per a funcionaris docents dels cossos de catedràtics i professors d’Ensenyança Secundària, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d’escoles oficials d’idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d’Arts Plàstiques i Disseny, convocat per la Resolució de 25 d’octubre de 2016.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 9 de maig de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’aprova l’adjudicació definitiva de destinacions del procediment de provisió de places per al cos d’inspectors al servei de l’Administració educativa i d’inspectors d’Educació convocat per la Resolució de 25 d’octubre de 2016.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 4 d’abril de 2017, del secretari autonòmic d’Educació i Investigació, per la qual es regula l’elaboració del Pla d’actuació per a la millora (PAM) i s’estableix el procediment de dotació de professorat addicional per a la seua aplicació als centres educatius sostinguts amb fons públics, per al curs 2017-2018.