Professorat interí

Urgent: hora i lloc autobusos per a l’acte del dissabte 18 de juliol de la CPI a Potries (Safor)

Us indiquem l’horari dels autobusos per a l’acte del dissabte 18 de juliol, on celebrarem el III Aniversari de la Coordinadora de Professorat Interí i l’anul·lació de l’acord d’interins de 2013. L’acte és obert a tot el món i començarà a les 10:30h en el Molí Canyar de Potries (La Safor)

dimarts 14 juliol 2015 20:02 h

Alacant: l’autobús sortirà a les 8:30h des de l’IES Cavanilles. La persona que coordinarà aquest autobús és Ignasi Amorós (690259004)
València: l’autobús sortirà a les 9:00h des de la cantonada de l’Avinguda Ferran el Catòlic amb el carrer Juan de Mena (carrer on es troba la seu del STEPV). La persona que coordinarà aquest autobús és Francesc Cerdà (677423095).

Els autobusos tornaran cap Alacant i València sobre les 17:00h, una volta acabat el dinar.
Si alguna persona vol apuntar-se als autobusos i encara no ho ha fet, té de temps fins al dijous 16 de juliol per a fer-ho entrant en aquest enllaç:

Formulari assistència acte CPI

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR