Sistemes de protecció

STEPV valora positivament la campanya de vacunació celebrada aquest cap de setmana

L’organització de la campanya ha estat fluïda i ràpida, fet destacat pels treballadors i treballadores de l’ensenyament

dilluns 29 març 2021 16:59 h

STEPV valora positivament l’organització de la campanya de vacunació dels treballadors i treballadores dels centres docents que ha tingut lloc divendres i dissabte passat (falta la segona part que tindrà lloc el 31 de març i l’1 d’abril).

Queda pendent el personal universitari, que no ha entrat en aquesta fase de vacunació

La campanya s’ha dut a terme sense incidències i ha sigut àgil i ràpida, segons les persones que s’han vacunat, gràcies a l’organització del procés i al bon fer dels i les professionals sanitàries que han executat el pla de vacunació, i totes les persones convocades a vacunar-se ho van poder fer sense problemes. Cal tindre en compte que s’hi han vacunat més de 90000 persones en una jornada i mitja (divendres de vesprada i dissabte durant tot el dia). Falten unes 60000 persones per vacunar-se els pròxims dies, fins completar les vora 150000 persones que treballen en els centres educatius.
Aquest matí, el Sindicat ha fet seguiment de les possibles baixes per efectes secundaris en els centres educatius i ha confirmat que, efectivament, hi ha hagut una part del professorat que no ha pogut assistir aquest matí a treballar perquè tenien símptomes provocats pels efectes secundaris de la vacuna. Això no ha impedit, però, que els centres hagen obert les portes i atengueren l’alumnat, ja que el percentatge de baixes del professorat ha estat molt reduït.
El Sindicat celebra que el procés de vacunació s’haja dut a terme amb rapidesa i agilitat i que el conjunt de treballadores i treballadors de l’ensenyament no universitari estiga vacunat i, per tant, més protegit davant la COVID-19.
Queda pendent el personal universitari, que no ha entrat en aquesta fase de vacunació perquè el Ministeri de Sanitat no el considera un servei essencial contra el criteri de STEPV, que ha iniciat una campanya exigint la seua vacunació immediata.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR