Comissió de seguiment de concertada

STEPV signa l’Acord de dotació horària d’orientació en el sector

dilluns 25 juliol 2022 14:23 h

STEPV Ensenyament Privat signa hui dilluns 25 de juliol l’Acord entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i les organitzacions sindicales i patronals d’ensenyament privat concertat relatiu a la dotació de professorat que presta serveis d’Orientació educativa en centres concertats.

L’acord garanteix dotar els centres privats concertats ordinari i els centres d’educació Especial específics dels recursos necessaris perquè l’orientació educativa i professional es puga realitzar en la resta d’etapes concertades, sobretot en Infantil i Primària, les quals no disposaven de cap tipus de servei orientatiu arran la supressió dels SPEs i la nova entrada en vigor del decret d’orientació.

La dotació total de les hores assignades es realitzarà en el termini de dos cursos escolars, a l’inici del curs escolar 2022-2023 es dotarà el 50% de les hores i a l’inici del curs escolar 2023-2024 es completarà la dotació total.

Recordar que durant la negociació de l’Acord, STEPV va fer dos propostes de calat les quals van ser acceptades per l’administració. El sindicat va fer especial rellevància en la importància de millorar el quadre d’hores per unitats per a l’etapa d’infantil i primària i els centres d’educació especial. Vam proposar una assignació horària de 12 hores entre 5 i 10 unitats, 18 hores per a més de 10 i fins a 18 unitats, i 25 hores per a més de 19 unitats.
D’altra banda vam explicar que calia clarificar en el redactat de l’acord definitiu les competències de titulació i formació per a la figura de les i els orientadors que tinguen que exercir en l’etapa d’infantil i primària, així com ajustar el salari base a la titulació que tenen que és la de llicenciades i llicenciats.


Adjuntem l’Acord definitiu amb les signatures:


Acord Orientadors Concertada SIGNAT 2022 07 25.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR