Mobilitzacions

STEPV registra en la Conselleria la llista de totes les persones permanents en vaga

El Sindicat continuarà proposant la mobilització del professorat i de la comunitat educativa per aturar les polítiques de desmantellament de l’educació

STEPV

dimarts 14 maig 2013 06:30 h

STEPV-Iv ha registrat el comunicat dirigit a la Sotsdirecció de Personal Docent en el qual informa que totes les persones permanents del Sindicat, com en totes les darreres vagues, han participat de la vaga del 9 de maig contra la LOMQE, les retallades, l’acord de professorat interí i pel foment del valencià com a llengua vehicular en l’ensenyament.

El Sindicat continuarà proposant la mobilització del professorat i de la comunitat educativa per aturar les retallades

El Sindicat valora molt positivament tant el seguiment de la vaga, de més d’un 70%, com l’assistència a les manifestacions, concentracions i accions que van tindre lloc al llarg del dia en molts pobles i ciutats del País Valencià. A la vesprada es van manifestar més de 50.000 persones a València, 30.000 a Alacant i 10.000 a Castelló.
STEPV vol agrair a tota la comuitat educativa i a tot el professorat l’esforç i el compromís per a fer possible una jornada de lluita tan contundent. Aquesta vaga ha de servir perquè el govern espanyol i valencià facen una correcció de les seues polítiques educatives que condueixen al desmantellament de l’escola pública. En cas contrari, el Sindicat continuarà proposant la mobilització del professorat i de la comunitat educativa fins a aconseguir aquest objectiu.
La comunitat educativa valenciana i en el conjunt de l’estat ha enviat un clar missatge que no vol aquesta reforma educativa i que la via de les retallades en educació és errònia.

Descarrega’t ací el document lliurat a Conselleria.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR