Inici de curs

STEPV reclama a la Conselleria que resolga els problemes del transport escolar

Alumnat de l’àrea metropolitana de València pateix des de dilluns la falta de conductors en 14 rutes d’autobús

Mares i pares afectats en el CEE l'Encarnació de Torrent. Foto À punt NTC

dimarts 12 setembre 2023 12:25 h

STEPV ha demanat a la conselleria d’Educació que resolga a la major brevetat possible els problemes de transport escolar que han impedit que un miler d’alumnes arribaren a 14 centres el passat dilluns. Uns problemes que dimarts s’han tornat a reproduir. La falta de conductors -després d’un canvi d’empresa d’autobusos propiciat el 21 d’agost- ha suposat que diferents centres educatius de l’àrea metropolitana de València hagen vist com el seu alumnat es quedava tirat a les parades de bus sense poder arribar a classe. Entre els afectats cal destacar els alumnes del «Centre d’Educació Especial l’Encarnació» de Torrent.

El Sindicat ha donat suport a la comunitat educativa afectada. La «Federació d’Associacions de Mares i Pares Gonzalo Anaya» ha denunciat que els problemes continuen. De fet, alguns dels autobusos posats en circulació no tenen capacitat suficient i d’altres han arribat amb una hora de retard a les parades.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR