Renovació pedagògica

STEPV posa en marxa l’Espai Freire per commemorar el centenari del pedagog brasiler

El sindicat STEPV – Intersindical Valenciana, defensor d’una educació crítica, inclusiva i transformadora, s’uneix a les celebracions mundials amb aquest “Espai Freire”, un espai educatiu i social en el qual admiradores i admiradors de Freire de tot el món reflexionaran sobre la vigència actual de les idees del pedagog brasiler i sobre la necessitat que les seves paraules d’alliberament continuen sent generadores de diàlegs vius, de comunitats vives que apliquen els seus ensenyaments en diferents contextos educatius o socials.

divendres 12 febrer 2021 09:54 h

L’Espai Freire serà un lloc obert on participaran totes aquelles persones o col·lectius d’arreu del món que vulguen aportar els seus textos, les seues paraules, la seua veu, amb les seues reflexions o amb les seues experiències, en la mesura que sigues admiradora o admirador de l’obra i les idees pedagògiques de Freire.

També, al mes de novembre, tindrà lloc un Seminari Virtual Internacional on posar en comú aquestes paraules alliberadores que serviran per dialogar i reflexionar sobre les idees de Freire i el poder transformador de l’educació.

En aquest enllaç es pot trobar informació sobre l’Espai Freire


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR