STEPV obrirà les seus dilluns 2 d’agost davant les errades en les adjudicacions de principi de curs

Les seus de Castelló, Valencia i Alacant obriran de 10 a 14 hores

divendres 30 juliol 2021 19:43 h

Davant les errades de la Conselleria en les adjudicacions de principi de curs, STEPV obrirà  dilluns les seus de Castelló, València i Alacant per atendre les persones que ho necessiten. L’horari d’atenció serà de 10 a 14 hores.

Castelló
C/Marqués de Valverde, 8. C.P. 12003

València
C/Juan de Mena, 18-baix. C.P. 46008

Alacant
C/Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5 - 12. C.P. 03005

En l’Espai de l’Afiliació trobaràs els models de recursos de reposició a les adjudicacions i la reclamació de fixesa en cas de no haver sigut adjudicat.

Etiquetat com a


Comentaris

Sonia Maria Lopez Noguera

31 juliol 2021 / 07:53 h

Buenas,
Una compañera le han adjudicado de forma forzosa una vacante completa. Ella está habilitada en varias especiales, pero lleva unos años trabajando solo en una de ellas y he hizo la petición de puestos de esa especialidad. La vacante forzosa es de otra. Si renuncia a esa vacante ¿qué consecuencias tendría? La expulsan de la lista de la especialidad donde ha sido adjudicada o de todas las listas donde está habilitada.
Muchas gracias.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR