Condicions laborals

STEPV-Iv signa un acord amb la Conselleria per ampliar el permís de paternitat a sis setmanes

Qui l’estiga gaudint ara, veurà ampliat automàticament el permís fins a les sis setmanes

Moment de la signatura de l'acord aquest matí

STEPV

dijous 02 febrer 2017 12:22 h

La Conselleria d’Educació i els sindicats de la Mesa Sectorial han signat un acord aquest matí que amplia el permís de paternitat de les quatre setmanes actuals a sis en compliment de l’acord de legislatura de la Funció Pública signat el 9 de juny de 2016, també per Intersindical Valenciana.

L’acord està previst que es publique demà mateix en el DOGV

L’acord està previst que es publique demà mateix en el DOGV, de manera que la seua aplicació serà efectiva a l’endemà mateix de la seua publicació. La Conselleria enviarà una circular a les direccions territorials d’educació perquè s’aplique de manera immediata. Les persones que ara mateix estan gaudint del permís de quatre setmanes veuran incrementat el mateix a sis setmanes de manera automàtica. Igualment, el personal interí que estan substituint-los també veuran incrementada la substitució en dues setmanes més.
També s’ha acordat iniciar el procediment per a modificar l’article 9 del Decret 7/2008 on es regulen els permisos i llicències del personal docent no universitari per a modificar el permís de paternitat d’acord amb els termes de l’acord signat avui en la Mesa Sectorial.
STEPV valora positivament aquest acord que permetrà millorar la conciliació de la vida laboral i personal del professorat.

Enllacem ací l’acord signat

Etiquetat com a

permís paternitat

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR