Comissió de seguiment de concertada

STEPV-Iv signa l’Acord per a l’Organització i el Desenvolupament del Curs 2020-2021 entre la Conselleria d’Educació, les organitzacions empresarials i sindicals.

Aquest ACORD possibilita la dotació extraordinària que es requereix de recursos econòmics i d’increment d’hores addicionals de professorat necessàries per a un adequat funcionament dels centres el pròxim curs 2020/21.

STEPV

dimarts 28 juliol 2020 18:37 h

L’Acord signat hui dimarts 28 de juliol entre les entitats patronals, sindicats del sector i l’Administració Educativa posa negre sobre blanc els compromisos anunciats per la Conselleria d’Educació en les passades reunions de la Comissió de Seguiment de concertada.

A continuació una vegada finalitzada la signatura de l’Acord, ha començat la reunió que teníem prevista sobre les Instruccions Inici de Curs en els Centres d’Educació Especial Concertats. A la reunió ha assistit la Directora General d’Inclusió Educativa Raquel Gimeno, i el Cap de Serveis d’Inclusió Educativa, Ximo Mas.


ADJUNTEM NOTA EXPLICATIVA DE LA REUNIÓ DE HUI AMB LA DG D’INCLUSIÓ, I EL DOCUMENT DE L’ACORD SIGNAT PER L’ADMINISTRACIÓ, PATRONALS I SINDICATS DEL SECTOR D’ENSENYAMENT PRIVAT CONCERTAT.

ACORD entre la Conselleria i les entitats patronals i sindicals del sector sobre el Desenvolupament del curs 2020/21.

 


Acord conselleria 28 juliol 2020 2.pdf

Acord conselleria 28 de juliol 2020 3.pdf

Acord conselleria 28 juliol 2020-1.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR