Retribucions

STEPV-Iv exigeix l’homologació de l’increment salarial de l’1’5% per al personal en pagament delegat de la concertada.

STEPV

dijous 06 octubre 2022 10:13 h

STEPV-Iv Ensenyament Privat Concertat demanarà demà divendres 7 en reunió Comissió Seguiment concertat a la Conselleria d’Educació que s’implemeten totes les mesures necessàries des del Ministeri d’Educació i Formació Professional perquè hi haja una homologació en els docents de la concertada de la pujada salarial aprovada recentment pel govern central i que s’aplicarà en nòmina als funcionaris durant el període del 2022 al 2024. Aquesta pujada suposarà un augment addicional en les nostres nòmines d’un 1’5% amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2022.

Cal recordar que els docents de l’ensenyament concertat se’ns va aplicar les mateixes retallades per analogia amb el funcionariat públic a conseqüència de l’entrada en vigor del R.D. de 2010 i seguidament les retallades del R.D. de 2012 de Rajoy, açò ha suposat una pèrdua del nostre poder adquisitiu d’un 15% en les nostres nòmines.

Al mateix temps STEPV-Iv exigirà el mateix increment salarial per al personal del PAS i personal complementari en els pressupostos generals a l’apartat dels mòduls educatius.

STEPV-Iv porta temps exigint aquesta recuperació del poder adquisitiu perdut des del 2010 i que aquesta recuperació salarial es veja recompensada no només en el funcionariat sinó també en totes les treballadores i treballadors de l’àmbit educatiu.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR