Comissió de seguiment de concertada

STEPV-Iv es reuneix en Comissió de Seguiment de privada concertada amb la Conselleria d’Educació i la resta d’organitzacions del sector d’Ensenyament Privat.

STEPV-Iv fa una sèrie d’aportacions a les instruccions d’inici de curs

STEPV

dijous 16 juliol 2020 19:38 h

STEPV-Iv ha ressaltat la importància de reprendre les negociacions dels temes pendents que estan encara per resoldre en el sector d’Ensenyament Privat i que afecten directament a les condicions laborals de les treballadores i treballadors dels centres.

Es tracten les instruccions per a l’organització i el funcionament dels centres que imparteixen les etapes d’Infantil, Primària, així com les etapes d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat durant el curs 2020-2021.

per saber més:

circular reunió Comissió Seguiment concertada 16 juliol 2020.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR