Comissió de seguiment de concertada

STEPV-Iv demana que apareguen en el calendari de negociació les reivindicacions més urgents del sector

En la passada reunió de comissió de seguiment el Director General de Centres ens ha comunicat que cobrarem l’augment del 0’25% en la nòmina de novembre, aquesta quantia estava pendent des del passat mes de juliol.

dilluns 25 novembre 2019 14:07 h

A més ens ha confirmat també l’abonament dels endarreriments als centres de la FP Dual i el pagament dels desdobles s’abonaran el pròxim mes de desembre.
Respecte al calendari que ens ha lliurat la Conselleria a les organitzacions de la comissió de Seguiment, STEPV ha mostrat la seua sorpresa i posterior descontent, atès que portem molt de temps esperant una calendarització dels temes importants que queden per negociar en el sector. Sorprenentment al calendari sols apareixen 4 temes dels quals 3 són per abordar normativa que regula diferents aspectes de l’educació. Solament el punt 4 fa referència a un estudi de les plantilles dels centres en el sector que sí teníem previst negociar. Una reivindicació que des del sindicat portem temps demanant encetar la negociació en l’àmbit de la CS.
STEPV en el seu torn de paraula ha enumerat els temes que deurien aparèixer en aquest primer calendari, temes com: l’homologació dels sexennis, la reducció de la carrega lectiva on prèviament hem d’arribar a un acord amb les patronals, arribar a una solució amb el tema dels contractes d’interinatge, la problemàtica sobre el tema dels impagaments en substitucions, la recuperació del poder adquisitiu, etc.
Són i així ho ha manifestat el Sindicat, problemàtiques reals que pateixen les treballadores i treballadors als centres en el seu dia a dia. Urgeix doncs posar al calendari aquest temes per poder començar a tractar-los i arribar a acords en les reunions de CS pel bé dels professionals del sector. No podem caure de nou en la inèrcia d’anar deixant passar el temps sense abordar seriosament aquesta realitat que de veritat afecta i preocupa a les treballadores i treballadors del sector.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR