STEPV impulsa una campanya per previndre i tractar els riscos laborals als centres educatius

El Sindicat insta al professorat a emplenar un formulari per conéixer de primera mà les incidències en matèria de riscos de seguretat o ambientals de cada centre

dilluns 07 novembre 2022 10:46 h

Des de l’STEPV ens preocupen les condicions laborals de tot el professorat, és per això que és tan important identificar les incidències que originen riscos laborals als centres educatius, per poder-les traslladar on corresponga amb la fi que els espais educatius siguen segurs.

Amb aquest objectiu, el Sindicat ha elaborat un formulari, que confiem que ens ajudarà a conéixer millor les condicions en què es troben els vostres centres i a identificar els riscos laborals (de seguretat i ambientals), així com la manera en què us afecten com a treballadores i treballadors. La informació recollida en aquesta enquesta permetrà elaborar informes periòdics de percepció de riscos laborals, i guiarà  l’actuació del nostre equip de delegades i delegats de prevenció per fer visites d’assessorament o seguiment de les incidències i de les seues mesures correctives.

D’aquesta manera, us animem a emplenar el següent FORMULARI per transmetre l’estat dels riscos laborals actuals als vostres centres educatius. Els casos concrets es contactaran per ampliar la informació i realitzar-ne un seguiment, i les estadístiques ens poden donar una valoració de la situació general.

La campanya vindrà acompanyada d’un pòster i d’un vídeo informatiu que prompte difondrem pels centres i les xarxes socials.

Finalment, cal recordar que qualsevol consulta o assessorament sobre temes de prevenció de riscos i salut laboral el podeu dirigir a l’equip de persones delegades de STEPV al mail .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Descarrega’t ací el cartell en PDF.

Gràcies per la vostra col·laboració.


 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR