A casa nostra

STEPV felicita Rosa Graells per la concessió de la Medalla de la Ciutat de Sagunt

Rosa és una militant històrica de STEPV-Intersindical Valenciana

dilluns 17 octubre 2022 11:30 h

Rosa Graells va treballar com a mestra en diferents centres de Sagunt i s’ha endut el reconeixement de l’Ajuntament de Sagunt, el passat 9 d’octubre, per la seua dedicació a l’escola pública.

Que el teu exemple servisca per guiar les noves generacions de mestres

Rosa ha estat una militant històrica de STEPV-Intersindical Valenciana i una ferma defensora de l’escola pública i de la renovació pedagògica.
El Sindicat vol felicitar-la per tan merescut reconeixement i agrair-li tota la seua dedicació per la construcció d’una educació de qualitat al servei del nostre alumnat.
Que el teu exemple servisca per guiar les noves generacions de mestres.

Etiquetat com a

reconeixement medalla

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR