Infraestructures educatives

STEPV fa gestions en Conselleria i visita els centres afectats en el Baix Segura per les inundacions

El Secretariat Nacional de STEPV visitarà la comarca dijous que ve

dilluns 16 setembre 2019 19:28 h

STEPV ha contactat aquest matí a la Conselleria d’Educació per interessar-se sobre les actuacions que estava duent a terme la Conselleria respecte als centres educatius afectats pel temporal d’aquests passats dies, especialment al Baix Segura i a la Vall d’Albaida i a altres indrets del país.

El Sindicat s’ha entrevistat amb la Directora General de Personal, Lina Herranz, que ha explicat que el Conseller Marzà s’havia desplaçat al Baix Segura per avaluar la situació en els centres educatius i que s’elaborarà un informe i es prendran les mesures que es consideren necessàries.
El Sindicat ha informat que les persones permanents de la zona també estaven visitant els centres educatius de la comarca per recollir informació sobre la situació dels centres i que traslladarem a la Conselleria els informes que s’elaboren perquè es tinguen en compte. STEPV també ha demanat que es tinga en compte la situació del professorat adjudicat la setmana passada que no s’ha pogut incorporar als centres educatius el dia corresponent per culpa de les pluges, fet que la Directora General s’ha compromés a revisar perquè no hi haja cap problema.
D’altra banda, el Secretariat Nacional de STEPV es traslladarà aquest dijous a la comarca del Baix Segura i convocarà una reunió amb el professorat de la comarca per conèixer de primera mà de la situació en què han quedat els centres educatius i traslladar també el suport del Sindicat a la comunitat educativa i al conjunt de la ciutadania de la comarca.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR