Condicions laborals

STEPV exigeix un protocol específic per al personal docent davant el coronavirus

En el dia d’ahir durant la celebració de la mesa de negociació dels procediments de selecció de direccions dels centres de l’ISEA, CIPFP i les asesorias de CEFIRE, el Sindicat va plantejar la necessitat de publicar un protocol / procediment davant del CORONAVIRUS específic per al personal docent.

STEPV

divendres 06 març 2020 13:46 h

Ahir dia 5 de març, el Servei de prevenció de riscos laborals del personal de la conselleria d’educació (INVASSAT) va publicar un document informatiu amb les mesures preventives enfront de l’exposició al CORONAVIRUS (SARS-CoV 2). En aquest document es donen pautes i recomanacions seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, dirigides de manera expressa a:

  • Els llocs de treball d’atenció a l’usuari i llocs administratius.
  • Llocs de treball en l’institut de medicina legal.
  • Llocs de treball sociosanitaris.

Després de la seua lectura el Sindicat considera inacceptable que el Personal Docent, un personal que està en contacte molt estret amb xiquetes i xiquets i també amb les families, en espais tancats que no sempre compleixen les millors condicions no es trobe reflectit en aquest document. No es tracta d’alarmar, però si de donar tranquil·litat, és per això que hem de donar unes pautes a seguir al professorat i tota la comunitat educativa.


Hui hem presentat per registre d’entrada a la Direcció General de Personal Docent, al Servei de Prevenció (INVASSAT) i a les Direccions Territorials, la sol·licitud d’un protocol específic per al Sector Docent, a més a més quan hui ja s’ha presentat un cas en un centre educatiu del País Valencià, que ha alterat la vida normal del centre a més de crear l’alarma.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR