Universitats públiques

STEPV exigeix la signatura immediata del Conveni col·lectiu de les universitats públiques Valencianes

El sindicat ha aprofitat la concentració per demanar, per tercera vegada, una reunió amb la consellera d’Universitats.

Concentració per exigir la signatura i l'aplicació immediata del Conveni col·lectiu de les universitats públiques valencianes.

dimarts 22 octubre 2019 15:38 h

A les 12 hores del dimarts 22 d’octubre, s’ha celebrat una concentració a les portes de la Conselleria d’Educació, per exigir la signatura i aplicació immediata del Conveni col·lectiu. La concentració ha estat convocada pel Comitè d’Empresa de la Universitat de València, òrgan que havia acordat encetar mobilitzacions davant la demora en la signatura del III Conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques valencianes.

Cal recordar que el proppassat 24 d’abril, i en plena campanya electoral, es va signar el preacord del Conveni, un preacord que STEPV no va signar en aquell moment per les presses amb què es va presentar a la part sindical, sense que donara temps per discutir i prendre posició als òrgans del sindicat. Va ser el 6 de juliol que el Consell Nacional de l’STEPV aprovà signar el Conveni. Després de 6 mesos d’inacció sembla que per al Consell de la Generalitat no és una prioritat la signatura definitiva del Conveni col·lectiu.

STEPV ha aprofitat la concentració per tornar a demanar, per tercera vegada, una reunió amb la Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat digital, Na Carolina Pascual, per tractar temes com ara la signatura del Conveni col·lectiu i altres propostes, reflexions i preocupacions que afecten el sector d’universitats. És inaudit que la Consellera no haja concedit encara una reunió amb el sindicat majoritari de l’ensenyament.

STEPV seguirà impulsant i participant en les mobilitzacions per la signatura immediata del Conveni col·lectiu i l’aplicació de les millores laborals i salarials

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR