Sistemes de protecció

STEPV exigeix a les autoritats que acaben amb la incertesa sobre la vacunació

La suspensió de la vacunació d’AstraZeneca està generant inquietud, pors i desconfiança entre la població que cal tallar el més prompte possible

STEPV

dimarts 16 març 2021 16:32 h

La suspensió de la campanya de vacunació docent, iniciada el 15 de març i suspesa a les poques hores de l’inici per la decisió de la Comissió Interdepartamental del Ministeri de Sanitat, ha generat entre el personal convocat a vacunar-se dues reaccions. D’una banda, hi ha persones vacunades ahir que estan preocupades per la seua situació i els possibles efectes negatius que pot tindre en la seua salut. D’altra banda, les persones que van conéixer la notícia a les portes dels punts de vacunació van veure frustrades les seues expectatives de ser protegides davant el virus.

El Sindicat vol llançar un missatge de tranquil·litat perquè hi ha 17 milions de persones que s’han vacunat de l’AstraZeneca

Per al primer col·lectiu STEPV demana que, ja que s’ha suspés preventivament la vacunació per estudiar els possibles efectes detectats en unes quantes persones d’altres països, a les persones vacunades recentment, caldria fer-los un seguiment de com evolucionen els pròxims dies en prevenció també de la seua salut. En tot cas, el Sindicat vol llançar un missatge de tranquil·litat perquè hi ha 17 milions de persones que s’han vacunat també de l’AstraZeneca en les darreres setmanes i no s’han detectat complicacions més enllà dels efectes secundaris previstos i publicats a bastament en els mitjans de comunicació i canals oficials dels governs. També al País Valencià hi ha diferents col·lectius ja vacunats setmanes enrere i no tenim constància de cap complicació afegida.
Així i tot, ja que el Ministeri de Sanitat ha decretat la suspensió preventiva de la campanya de vacunació durant almenys 15 dies, el Sindicat exigeix a les autoritats que acaben amb la incertesa generada per tranquil·litzar d’una vegada per totes a la població i que es reprenga el més prompte possible la campanya de vacunació del personal que treballa als centres educatius (incloses les persones majors de 55 anys) i de la resta de població.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR