Internacional

STEPV es reuneix amb el Sindicat Nacional de Treballadors de l’Educació de Cuba

La delegació d’STEPV – Intersindical Valenciana i d’STEs – Intersindical s’ha reunit amb Niurka González i Gertrudis Simón, secretària general i secretària d’organització, respectivament, del Sindicat Nacional dels Treballadors de l’Educació, la Ciència i l’Esport de Cuba (SNTECD).

Membres de STEPV, amb la secretària general i la secretària d’organització del Sindicat Nacional dels Treballadors de l’Educació, la Ciència i l’Esport de Cuba.

dimecres 06 febrer 2019 18:48 h

Una trobada on hem expressat les nostres salutacions fraternals i la solidaritat amb el poble de l’Havana pels danys ocasionats per l’últim huracà. En aquest sentit s’ha oferit la possibilitat de sol·licitar, tant al sindicat com a l’afiliació, una contribució econòmica per superar la situació. La reunió s’ha aprofitat, a més, per intensificar les nostres relacions bilaterals. S’han constatat coincidències en la defensa de la sobirania dels pobles davant les ingerències imperialistes i, també, en la lluita per una Educació Pública Inclusiva i socialment emancipativa allunyada dels paradigmes neoliberals.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR