Dignitat del professorat

STEPV es persona en l’IES Núm. 26 de València per mostrar el seu suport a la docent agredida

El Sindicat insta a l’administració a investigar urgentment el fet i a treballar perquè no es torne a produir

dimecres 12 juny 2019 19:17 h

Dos membres del Comitè de Salut Laboral i la presidenta de la Junta de Personal Docent de València, tots tres de STEPV, han acudit avui a l’IES Núm. 26 de València en tindre coneixement de l’agressió d’un alumne a una professora amb un ganivet.

El Sindicat s’ha preocupat per la situació i ha oferit a l’equip directiu tota l’ajuda i assessorament

El Sindicat s’ha preocupat per la situació i ha oferit a l’equip directiu tota l’ajuda i assessorament que necessiten per a fer front a aquesta situació i desitja la ràpida recuperació de la docent agredida.
STEPV insta a l’administració a investigar urgentment el fet i a treballar perquè no es torne a produir. Per sort, podem afirmar que una agressió d’aquest tipus és un fet aïllat i cal analitzar les causes de perquè s’ha arribat a produir per posar solució immediatament. Però per ser un cas aïllat no significa que el Sindicat no treballe perquè l’administració pose tots els mitjans necessaris perquè no es produisquen, aquest o altres tipus d’agressions contra el professorat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR