Infraestructures educatives

STEPV demana la convocatòria urgent de la Mesa Sectorial per tractar de les infraestructures

El Sindicat felicita el professorat per la ràpida evacuació del centre

Clot a l'aula del CEIP Hispanitat de Santa Pola

divendres 11 gener 2013 14:59 h

STEPV ha demanat per registre d’entrada, aquest matí, la convocatòria urgent de la Mesa Sectorial d’Educació amb la presència de la consellera Catalá i del Comité de Seguretat i Salut Laboral per tractar de la situació de les infraestructures educatives i les actuacions previstes per la Conselleria d’Educació per evitar nous accidents com aquests.

Ha hagut de passar un nou accident perquè el Consell plantege ara que revisarà totes les infraestructures

Des de 2009 que no es tracta en Mesa Sectorial de la situació de les infraestructures educatives. En aquell moment, es va tractar del tema fruit de la pressió de la comunitat educativa de negociar tretze punts, entre els quals, un nou mapa escolar, arran de la intenció del conseller Font de Mora d’impartir EpC en anglés.
En aquella Mesa Sectorial el Sindicat va demanar la convocatòria de reunions periòdiques per revisar la situació de les infraestructures educatives. STEPV també ha sol·licitat en nombroses ocasions la revisió, rehabilitació i adequació dels centres educatius, especialment els més antics a la nova legislació educativa des de l’aprovació de la LOE. Cal dir que cap d’aquestes peticions s’ha atés mai.
Ha hagut de passar un nou accident perquè el Consell plantege ara que revisarà totes les infraestructures educatives, notícia que STEPV acull amb escepticisme. Per això, el Sindicat ha sol·licitat les reunions d’aquests òrgans. També demanarà a les corresponents direccions territorials, mitjançant les juntes de personal d’Alacant, València i Castelló, que presideixen membres d’STEPV, reunions d’urgència perquè informen els sindicats sobre les mesures de revisió i rehabilitació dels centres educatius.
Finalment, STEPV vol felicitar el professorat del CEIP La Hispanitat de Santa Pola per la ràpida intervenció per traure l’alumnat del clot provocat per la solsida del pis a l’aula i per l’evacuació del centre educatiu, aplicant els protocols previstos per a aquests casos d’emergència, com així han constatat representants del Sindicat que s’han desplaçat al centre per interessar-se per la situació del centre.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR