STEPV col·labora en “Traduttore. Jornades i Fira Editorial de la Traducció”

Les jornades, que se celebraran entre l’11 i el 13 de novembre, a més de moltes altres activitats, dedicaran un espai a la figura de Joan Fuster com a traductor i autor traduït.

dimarts 01 novembre 2022 18:45 h

Entre l’11 i el 13 de novembre el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València acollirà “Traduttore. Jornades i Fira Editorial de la Traducció”. D’una banda, es faran unes Jornades dedicades a Joan Fuster com a traductor i autor traduït, amb un cartell de luxe: Rosa Agost, Dominic Keown, Gianpiero Pelegi, Joan Francesc Mira, Àngela Elena Palacios, Vicent Salvador, Salvador Company, Joan Navarro, Encarna Sant-Celoni, Pau Sif, Carles Mulet, Sebastià Carratalà, Anna Moner, Rafa Lahuerta, Maria Lluïsa Gea, Paul Derrick…

 

Paral·lelament, es farà una Fira d’editorials que portaran únicament llibres traduïts a la nostra llengua. Podrem trobar noms pertanyents a la literatura universal: Mary Shelley, Virginia Wolf, Tomàs Tranströmer, Louise Glülck… I de les llengües peninsulars minoritzades: aragonés, asturià, basc i gallec.

 

Pel que fa a la resta d’activitats, hi haurà un concert d’El collar de la coloma, l’obra mil·lenària d’Ibn Hazm de Còrdova, a càrrec de Vicent Camps (veu) i Miquel Pérez Perelló (guitarra); i una xerrada: “Les llengües minoritzades en la traducció: el cas de l’asturià”, a càrrec de Xuan Bello, poeta, narrador, assagista i autor de literatura infantil.

 

Les inscripcions per al professorat es poden fer a partir d’aquest enllaç: https://www.avl.gva.es/web/jornades/jornades-traduttore. Per a la resta de públic, l’entrada és gratuïta.

 


Per a més informació i consultar el programa podeu clicar l’enllaç següent:

https://www.lletraimpresa.com/traduttore/

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR