Mobilitzacions

STEPV, amb els centres afectats per les retallades del Pla Edificant

STEPV ha estat present en les concentracions dels centres durant aquest matí i assistirà també el pròxim 27 de febrer a les 18h davant el Palau de la Generalitat a València

dimarts 20 febrer 2024 15:33 h

Aquest matí han tingut lloc nombroses concentracions a les portes dels centres afectats per les retallades de Conselleria d’Educació en el Pla Edificant per a la rehabilitació i construcció de nous centres. STEPV ja li va traslladar al Conseller d’Educació el seu rebuig a aquesta retallada en el mes de novembre.


La seua resposta va ser que s’havia ajustat el pressupost perquè estava unflat pel Botànic i quedava sense executar, cosa que ara s’ha demostrat que no és certa perquè molts ajuntaments estan rebent comunicacions que no s’aplicarà el Pla Edificant que tenien previst.


És per això que STEPV ha estat present en les concentracions dels centres durant aquest matí i assistirà també el pròxim 27 de febrer a les 18h davant el Palau de la Generalitat a València.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR