Condicions laborals

STEPV aconsegueix que el personal sensible no s’incorpore als centres mentre no siguen avaluats pel Servei de Prevenció de Riscos Laboral

El Sindicat ha hagut de fer moltes gestions davant la Direcció General de Personal perquè tinguera en compte les resolucions de personal sensible.

dijous 25 juny 2020 17:33 h

Hem passat dies d’incertesa davant les diferents interpretacions de la ‘nova normalitat’ i, finalment, des de la Direcció General de Personal Docent s’han fet arribar unes noves instruccions als comités. Instruccions en què es diu que el personal que tinga aprovat el reconeixement de personal sensible emés per la Direcció General de Personal o per la Direcció Territorial corresponent, no haurà d’incorporar-se al lloc de treball, tal com diu el pla de contingència i el mateix acord del Consell, de 19 de juny.

Totes les treballadores i els treballadors que tinguen aquesta resolució no hauran de tornar a realitzar cap nova sol·licitud com a grup vulnerable, ja que les sol·licituds resoltes han sigut remeses al Servei de Prevenció de Riscos Laborals (INVASSAT) per a la seua avaluació. Rebut aquest informe per part dels SPRL es procedirà a la seua comunicació a la persona interessada i al centre directiu al qual està adscrit.

És per això que amb aquestes instruccions es dóna fi a moments d’intranquil·litat i desassossec per a moltes persones que no sabien que havien de fer.

Agraïm que la directora general de Personal haja tingut en compte la petició de STEPV.

Etiquetat com a


Comentaris

Jose Henares Fortea

25 juny 2020 / 20:25 h

Bona vesprada, i els que no hem rebut resposta?


MCH

26 juny 2020 / 16:11 h

Exacte, els que no hem rebut res per part de Conselleria, hem demanar que mos valoren el grau de risc?


STEPV

27 juny 2020 / 11:24 h

Si no heu rebut resposta encara, envieu-nos la documentació que heu presentat a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic). Indiqueu-nos la direcció territorial a la qual pertanyeu i farem el seguiment. També deixeu-nos un telèfon de contacte i un correu electrònic.
Gràcies


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR