Núm. 290

STAS i STEPV convoquen concentracions per a exigir l’adjudicació de totes les places pendents

Els dos sindicats van rebre nombroses queixes de centres educatius que reclamen el personal que els falta, tant docent com PAE i PAS, per a poder atendre de forma adequada l’alumnat.

dilluns 06 novembre 2023 12:30 h

Els arguments que va donar l’Administració per a explicar la no cobertura de les places, especialment les substitucions, no convencen els dos sindicats. La suposada falta de pressupost per a autoritzar-les s’hauria d’haver previst i autoritzat de forma urgent, per a evitar la greu situació que han patit els centres per la falta d’aquest personal que, en molts casos, atén l’alumnat amb més necessitats educatives i atenció. Ens referim a educadores i educadors, i fisioterapeutes, que depenen de la Conselleria de Funció Pública.

Igualment, Educació no estava substituint el professorat de baixa, també perquè Hisenda no havia autoritzat la cobertura d’aquestes situacions, fet que suposa una sobrecàrrega de treball per a la resta de professorat que ha de cobrir els buits.

Aquests centres van manifestar als sindicats convocants que van desbordats per a poder atendre com cal el seu alumnat i es queixen que la situació està esdevenint insostenible.
Per tot això, ambdós sindicats van convocar concentracions el 2 de novembre a Alacant, València i Castelló.

Si vols llegir l’Allioli sencer, clica ací.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR