Condicions laborals

Sobre la convocatòria de proves específiques d’aptitud convocades per a especialitats de l’ISEA

Davant la recent convocatòria de proves específiques d’aptitud previstes pel personal que durant aquest curs ha accedit a la docència a través del procediment de difícil cobertura al cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques així com al cos de professors d’Arts Plàstiques i Disseny STEPV ha demanat tant a l’ISEACV com a la Direcció General de Centres i Personal docent que es replantegen i ajornen aquesta convocatòria de proves. De moment no tenim cap resposta i tot apunta que no hi ha intenció per part de Conselleria de fer cap pas enrere al respecte.

proves

dilluns 08 juliol 2019 14:26 h

A continuació podeu llegir alguns dels arguments que hem plantejat per tal de tirar enrere el procediment:

Aquest tema s’ha de negociar prèviament en Mesa Sectorial per resoldre les qüestions plantejades pel Sindicat

Al torn obert de paraules de la mesa sectorial del passat 2 de juliol, STEPV va fer unes preguntes sobre les proves específiques d’aptitud previstes pel personal que havia entrat per difícil cobertura al llarg del present curs al cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques així com al cos de professors d’Arts Plàstiques i Disseny, per informacions que havien arribat als claustres dels centres.

La resposta de Conselleria en Mesa Sectorial (prèvia consulta a l’ISEACV) va ser que únicament es preveien aquestes proves de manera immediata per les places assignades per difícil cobertura del cos catedràtics de música i arts escèniques.

Posteriorment es va publicar un llistat de persones convocades a aquestes proves i per sorpresa general també s’hi convocava al personal d’arts plàstiques i disseny.

Les preguntes del Sindicat es plantejaven per diferents motius, entre ells la concurrència de les suposades proves amb tot el procediment de les oposicions en les quals estan immerses moltes de les persones afectades.

Motius que haurien de comporta la retirada immediata d’aquestes proves i la reformulació i replantejament de les mateixes:

-El desajust entre la NO convocatòria per les especialitats d’arts plàstiques i disseny dels aspirants de les oposicions de 2017 (reclamada per activa i per passiva pel Sindicat i que encara no s’ha portat a terme) i la premura i improvisació de les proves de la convocatòria publicada ahir.

-El greuge que comporta que el personal que va entrar en borsa per la via de difícil cobertura al curs 2017-2018 no se li va fer cap prova pràctica i ara formen part de la borsa.

-La incongruència de convocar proves pràctiques en algunes especialitats de caràcter eminentment teòric com ara Organització industrial i legislació.

-A la convocatòria (QUE NO ESTÀ PUBLICADA A LA PÀGINA DE L’ISEACV i s’ha d’anar a buscar a RRHH GVA) no se concreten les proves excepte les previstes per ceràmica i ceràmica i vidre. Aquest aspecte va ser corregit el divendres amb posterioritat a la demanda del Sindicat

-El personal no ha estat informat per cap canal disponible de que apareixen en eixe llistat i que han de fer aquesta prova. A més a més, en molts casos la coincidència de la convocatòria amb les proves de les oposicions en curs és total. Aquest altre aspecte va ser corregit amb posterioritat a la demanda del Sindicat i sembla que s’ha enviat mail des dels diferents centres informant

Tenint en compte totes aquestes qüestions demanem que se suspenguen aquestes proves, es replantege la convocatòria i que es negocie en Mesa Sectorial aquest tema per resoldre les qüestions que planteja el Sindicat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR