Condicions laborals

Publicada la correcció de la classificació de centres del curs 2012/13 per la sentència guanyada per STEPV

El DOGV ha publicat avui la nova resolució per al curs 2012/13, falta la resta fins a 2015/16. El Sindicat posa a disposició del professorat afectat un model de reclamació de les quantitats corresponents

STEPV

dimecres 30 novembre 2022 15:33 h

Gràcies a la sentència guanyada per STEPV en 2015, la Conselleria ha publicat la nova classificació de centres del curs 2012/13, que encara estava pendent, i anul·la la classificació d’aquell curs, després que el govern del PP aplicara retallades al criteri de classificació dels centres.

Això va comportar que els equips directius que van veure modificada la seua classificació a la baixa pergueren poder adquisitiu, que ara es recuperarà gràcies a la sentència de STEPV.
Pròximament, s’han de publicar les classificacions corresponents als cursos 2013/14, 2014/15 i 2015/16.
El Sindicat ha preparat un model de reclamació de les quantitats a deure per a les persones que s’hagen vist afectades negativament per la classificació de centres d’aquell curs 2013/14, que també han de presentar les persones jubilades.
En el cas de les persones afectades en cursos posteriors, caldrà esperar a la publicació de la resolució corresponent al curs concret.

Consulta ací la resolució publicada al DOGV. IMPORTANT: comprova en els annexos si el teu centre va canviar la classificació i, per tant, vas perdre poder adquisitiu. Pots mirar la classificació del curs 2012/13 en aquest enllaç

Com presentar la reclamació
Cal emplenar el model de reclamació que adjuntem baix i fer un tràmit Z des d’aquest enllaç adreçat a la direcció territorial corresponent (marqueu-ho en el desplegable que apareix en l’apartat SERVICI TERRITORIAL).
En EXPOSICIÓ poseu: Reclamació retribucions equip directiu curs 2012/13) i en SOL·LICITUD poseu: Que s’atenga la petició de cobrament del deute com a equip directiu en atenció a la resolució de 24 de novembre de 2022 publicada en el DOGV de 30 de novembre de 2022.
En la pantalla següent annexeu la reclamació i registreu el tràmit Z (guardeu-vos el justificant en l’ordinador).

Descarrega’t ací el model de reclamació

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR