Condicions laborals

Propostes per a solucionar la problemàtica del pròxim concurs de trasllats 2023/24

El Sindicat s’ha reunit amb representants del col·lectiu afectat, funcionariat de carrera que veu un perjudici davant el concurs de trasllats del curs que ve

dimecres 16 novembre 2022 18:16 h

La coincidència en el temps d’una sentència del Tribunal Suprem que obliga a valorar el temps treballat com a professorat interí i en pràctiques en el concurs de trasllats amb el concurs de mèrits que no té fase de pràctiques i, per tant, el professorat que el supere participarà directament el curs que ve amb tota la seua puntuació, ha fet que es genere un perjudici per al funcionariat de carrera que el curs que ve participe en el concurs de trasllats i tinga poca antiguitat com a interí. Recordem que aquest professorat ha concursat amb 0 punts en el concurs de trasllats perquè ha realitzat la fase de pràctiques i, en molts casos el destí obtingut no ha sigut el desitjat.

STEs ha sol·licitat una reunió amb el Ministeri per abordar la qüestió

El passat 27 de setembre, cinc dies després que el Ministeri anunciara la mesura d’incorporar la puntuació com a interí i en pràctiques en el concurs de trasllats en aplicació de la sentència, STEPV va plantejar a la Conselleria d’Educació que el personal que superera el concurs de mèrits també hauria de participar en el concurs de trasllats amb zero punts, per fer valdre l’ordenació del procés selectiu, com passa amb les persones que superen el concurs oposició.
En reunions mantingudes amb representants del col·lectiu de funcionariat de carrera afectat, han traslladat al sindicat propostes per compensar aquesta situació que, alhora, el sindicat ha traslladat a la Conselleria i que passen per celebrar un concurs de trasllats extraordinari i/o modificar la puntuació del barem del concurs de trasllats.
Com que la problemàtica l’ha de resoldre el Ministeri d’Educació perquè la regulació del concurs de trasllats és estatal, la Confederació d’STES ja han sol·licitat una reunió amb el ministeri per abordar la qüestió i buscar solucions.

Propostes presentades a la Conselleria

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR