Professorat interí

Professorat de conservatoris: Recurs d’alçada al requeriment dels 10 dies de setembre

STEPV

dilluns 01 agost 2016 18:40 h

Si vas rebre un requeriment per a retornar els 10 dies de setembre i vas presentar les al·legacions contra eixe requeriment i ara t’ha contestat la Conselleria d’Educació amb la denegació a les al·legacions presentades, ara pots presentar un recurs d’alçada.
T’aconsellem que l’interposes i adjuntem ací el model.
Adapta’l a la teua situació, si s’escau.
Per a qualsevol dubte envia’ns un mail a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

- Model de recurs d’alçada


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR