Núm. 289

Places gratuïtes per als fills i filles de les persones treballadores de la concertada

Ensenyament privat

STEPV

divendres 14 juliol 2023 12:00 h

Les treballadores i treballadors de l’ensenyament concertat privat tenim regulat en el VII Conveni col·lectiu de centres concertats el dret a demanar places de gratuïtat per als nostres fills i filles, sempre que vagen adreçats també a centres concertats.

Per a demanar plaça gratuïta als centres subscrits a les patronals Educació i Gestió, FECEVAL-CECE, o la UCEV, els sindicats i les patronals tenim pactat un procés de sol·licitud i admissió per a facilitar-ne l’accés segons marca el conveni.

Podeu enviar les vostres sol·licituds segellades pel centre a aquesta adreça de correu electrònic: placesgratuitat@stepv.intersindical.org


El model de constitució de l’acta de les places de gratuïtat de la província de València i de la província d’Alacant on estan marcats els passos que cal seguir, així com els models de sol·licitud en valencià i castellà, us els facilitem en els arxius adjunts en l’enllaç següent:

https://stepv.intersindical.org/noticies/article/places_gratuitat_centres_concertats_segons_conveni”>
https://stepv.intersindical.org/noticies/article/places_gratuitat_centres_concertats_segons_conveni

Punxa ací per accedir a la versió PDF de l’Allioli.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR