STEPV informa

Període d’admissió i matrícula a les EOI del País Valencià, del 17 de juny al 2 de juliol

Des del Sindicat volem recordar que hui dia 17 de juny a les 12:00 comença el període d’admissió i matrícula a les EOI.

dilluns 17 juny 2024 12:35 h

Disposicions generals:

  1. Les sol·licituds d’admissió a ensenyances de les EOI es realitzaran únicament per mitjans telemàtics.
  2. Les persones sol·licitants que no tenen possibilitat d’accés a mitjans electrònics han d’acudir a qualsevol EOI de la Comunitat Valenciana, on estaran habilitats els mitjans necessaris per a poder realitzar les sol·licituds del procés d’admissió.
  3. Els ciutadans de qualsevol nacionalitat es poden matricular en un idioma estranger diferent de l’oficial del país on van fer l’escolarització obligatòria.

El procediment per a ser alumne o alumna oficial d’una EOI té els passos següents:
1) Participació en el procés d’admissió: la persona interessada participa en el procediment d’admissió habilitat, en què tria idioma, nivell, horari i EOI. https://portal.edu.gva.es/adminova/eoi/
Obertura de l’assistent telemàtic d’admissió a cursos curriculars en convocatòria ordinària (primer període d’admissió): Des de les 12.00 hores del 17 de juny de 2024 fins a les 23.59 hores del 2 de juliol de 2024
2) Adjudicació de vacant: les EOI adjudiquen les vacants sol·licitades segons l’orde de prioritat establit.
3) Matriculació final: la persona a qui s’ha adjudicat una vacant formalitza la matrícula, efectua el pagament de les taxes i registra la sol·licitud en l’EOI de la plaça adjudicada.
La persona que no realitze la formalització de la matrícula fins al final no es considerarà alumne o alumna oficial, i s’entendrà que desistix del dret a la plaça vacant i tindrà l’oportunitat de tornar a participar en l’admissió extraordinària (setembre).
Qualsevol informació consignada en el procediment de participació que no siga verídica o no puga ser acreditada suposarà l’anul·lació de la matrícula.

Procés d’admissió

  1. Cursos curriculars presencials (diürns/ordinaris o intensius), semipresencials o a distància: Tant l’alumnat matriculat en el curs 2023-2024 com les persones sol·licitants de nou ingrés triaran les preferències horàries i d’EOI ordenades per prioritat. La persona sol·licitant podrà triar un màxim de tresidiomes i fins a cinquanta combinacions horàries amb la possibilitat de seleccionar diverses escoles i diverses modalitats. Les EOI que impartixen cursos a distància són: EOI Castelló de la Plana, EOI Sagunt, EOI València-Saïdia, EOI València-Quatre Carreres, EOI Gandia, EOI Elx i EOI Alacant.
  2. Es podrà participar en els dos períodes d’admissió, al juny (convocatòria ordinària) i al setembre (convocatòria extraordinària).
  3. La informació complementària per al procés d’admissió estarà accessible en http://www.eoi.gva.es/va/admissio-i-matricula.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR