Acció sindical

NOVETATS BOE RD LLEI DEL 31/2020, DE 29 DE SETEMBRE, PEL QUAL S’ADOPTEN MESURES URGENTS EN L’ÀMBIT DE L’EDUCACIÓ NO UNIVERSITÀRIA

STEPV

dijous 08 octubre 2020 11:46 h

El passat 29 de setembre es va publicar el Reial Decret Llei 31/2020 en el BOE.  Una disposició legislativa que trenca amb moltes de les normes de joc que teníem fins ara.

Les mesures excepcionals indicades en aquest RD Llei per al curs 2020/21, afecten a tot l’àmbit educatiu no universitari i romandran vigents fins a la finalització del curs acadèmic en el qual les autoritats corresponents determinen que han deixat de concórrer les circumstàncies extraordinàries derivades de la pandèmia *COVID-19.

Adjuntem circular amb les novetats del RD Llei de Mesures Urgents en l’àmbit de l’Educació no Universitària:


circular novetats RD llei 31/2020 de mesures urgents.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR