Acció sindical

Modificacions a l’Estatut dels Treballadors imposades pel RD Llei 6/2019 que afecten al sector Educatiu Privat

STEPV

divendres 14 febrer 2020 11:58 h

Benvolgudes companyes i companys, des de l’equip d’STEPV privada us adjuntem un document amb les modificacions de l’Estatut dels Treballadors imposades pel Reial Decret Llei 6/2019, d’1 de març, de Mesures Urgents per a la Garantia de la Igualtat de Tracte i d’Oportunitats entre Dones i Homes en l’Ocupació que afecten als diferents convenis d’Ensenyament Privat.

Canvis Privada RD 6 2019

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR