Arranjament escolar

Mestres del Roiç de Corella de Gandia seran suprimits per la integració del Josep Camarena

Ambdós centres han sigut informats aquests matí per sorpresa d’aquesta situació que desconeixien

dijous 03 juliol 2014 17:25 h

Aquest mati la inspecció educativa ha comunicat als dos claustres dels col·legis públics Roiç de Corella i Josep Camarena de Gandia que la integració d’aquest últim en el primer (per manca d’alumnat) comportarà la supressió de tres mestres el curs que ve del Roiç de Corella.

STEPV ha acompanyat el professorat del centre en la reunió que s’ha mantingut amb representants de la Conselleria

Aquesta notícia ha sorprès el professorat d’ambdós claustres perquè estaven convençuts que el professorat del Josep Camarena seria suprimit i recol·locat en altres centres de la localitat pero no adscrit en bloc al Roiç de Corella com al final ha decidit fer la Conselleria.
Totes les informacions que havien rebut aquests centres fins eixe moment anaven en eixe sentit, és a dir, que el tancament del col·legi Josep Camarena comportava la supressió de tot el professorat d’aquest centre i la recol·locació en altres centres de la localitat. De fet, a l’alumnat del Josep Camarena se li ha donat l’opció de matricular-se en qualsevol centre de la localitat.
Ara sembla que s’ha modificat aquest criteri a última hora. De fet l’inspector ha explicat que dilluns es publicarà un decret en el DOCV amb aquest integració, que serà ratificat demà en la reunio del Consell de la Generalitat i que comportarà la supressió de tres docents del Roís de Corella per al curs que ve perquè tenen menys antiguitat que els del Josep Camarena.
Només conéixer aquesta notícia un grup de docents del centre s’ha traslladat a la Conselleria d’Educació a demanar explicacions i exigir la paralització del Decret. També s’han posat en contacte amb STEPV que ha acudit a Conselleria per a acompanyar-los en la reunió que s’ha mantingut amb representants de la Direcció General de Personal i Centres Docents.
La reunió no ha satisfet les demandes del Roís de Corella, el claustre del qual se sent enganyat per aquest canvi de criteri a última hora i tornaran demà a València per continuar exigint explicacions i solucions a la Direcció Territorial i a la Conselleria d’Educació.
STEPV exigeix a la Conselleria que es paralitze la publicació del decret d’integració i es mantinga intacta la plantilla del Roís de Corella.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR