Més informacions de la Mesa Sectorial: triennis/sexennis pràctiques, complement mestres ESO, habilitacions, impagaments, etc

En la Mesa Sectorial d’ahir, STEPV va preguntar sobre diferents temes pendents. Us ho expliquem a continuació

divendres 19 octubre 2018 12:01 h

- Triennis i sexennis professorat en pràctiques: STEPV ha tornat a demanar que s’autoritze el pagament d’aquests complements a aquest col·lectiu. És un tema de voluntat política de la Conselleria i s’evitaria el greuge comparatiu amb la resta de professorat. Conselleria va contestar que estan estudiant-ho jurídicament.

- Habilitacions del professorat interí del cos de mestres: també vam insistir en la necessitat de resoldre ja aquest procediment. La Conselleria respon que estan treballant-ho encara.
- Incorporació a la borsa de treball de les persones aspirants a les oposicions de 2018: la resposta a aquesta qüestió va ser la mateixa, que estan treballant-ho encara.
- Persones aspirants de les oposicions de 2018 que han demanat la revisió del repartiment de places sobrants de diversitat funcional per tribunals: STEPV fa temps que ha plantejat el tema a la Conselleria i estem pendents de resposta. Segons Conselleria ja està estudiat i estan pendents de convocar una reunió per a tractar-ho.
- Incidències en el pagament de les nòmines: STEPV va informar que estem traslladant les incidències que hem detectat o que la gent ens ha fet arribar. La Conselleria ho estudiarà el més prompte possible per solucionar-ho. Si en teniu alguna ens la feu saber a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
- Pla de formació en valencià: en una mesa anterior ja vam preguntar sobre el tema. La Conselleria va explicar que està en marxa i que pròximament ens informaran amb més detalls.
- Complement mestres ESO: és un tema que portem arrossegant des de fa temps i quedava pendent un informe jurídic de la Conselleria. L’administració torna a respondre que estan elaborant-lo encara i que, quan puguen el presentaran en Mesa.

Etiquetat com a


Comentaris

M. Virtudes Aliaga Leiva

19 octubre 2018 / 22:05 h

Bon dia! Vam enviar un escrit a eixa adreça jo i altres companyes per l’ímpagament de la nòmina i va donar error. Salutaments.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR