Cooperatives de l’ensenyament

Membres d’STEPV han assistit a l’acte de la UCEV: “La veu i la mirada de les Cooperatives d’Ensenyament”

dijous 27 maig 2021 12:59 h

L’acte va tindre lloc ahir dijous per la vesprada a la Fundació d’Universitat i Empresa (ADEIT) al centre de la ciutat de València.

La UCEV va presentar en un acte públic una edició commemorativa de les 10 Declaracions Educatives titulada:
“La veu i la mirada de les Cooperatives d’Ensenyament”, una edició commemorativa de les 10 Declaracions amb les quals les cooperatives d’ensenyament valencianes han participat del debat públic sobre educació durant l’última dècada.

A l’acte va assistir el Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, el Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miquel Soler, i la Directora General d’Innovació Educativa i Organització, Margarida Castellano.

A continuació va tindre lloc el col·loqui titulat “UNA EDUCACIÓ PER DEMÀ: REPTES I OPORTUNITATS A LA LLUM DE LES 10 DECLARACIONS DE LA UCEV” en el que va intervindre el Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miquel Soler; la presidenta de la Unió de Periodistes Valencians, Noa de la Torre; el Director Gerent d’Escola 2, Lluiso Cervellera; i va ser moderada per la representant de les Cooperatives d’Ensenyament en el Consell Escolar del País Valencià, Inmaculada López Primo.

Al debat col·loqui es van fer preguntes adreçades als membres de la mesa, el qual va servir per fer un repàs dels temes més representatius de les 10 declaracions d’ensenyament de les cooperarives.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR