Professorat interí

Llistats ordenació borses interins en aplicació de la sentència guanyada per STEPV

dimecres 15 juliol 2015 20:00 h

Execució de la sentència número 402/15 de la Secció Segona de la sala del Contenciosa-Administrativa del tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Acord interins.
Si teniu qualsevol al·legació a fer als llistats, poseu-vos en contacte amb el sindicat: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Guia ordenació de les borses 2015

15 juliol 2015 / 18:52 h