Infraestructures educatives

L’ajuntament de Torrent frena la cessió de terrenys per a la construcció d’un concertat

Després de les al·legacions presentades per la Plataforma per l’Ensenyament Públic, pels partits: PSPV i Compromís i pel sindicat STEPV, l’Ajuntament de Torrent presenta al Consell Escolar Municipal (CEM) l’Informe de cessió de terrenys i demana que hi haja consens en la comunitat educativa per fer efectiva la cessió.

STEPV

dissabte 06 juliol 2013 18:39 h

La primera de les al·legacions que va presentar la Plataforma era que no s’havia consultat al Consell Escolar com és perceptiu segons el Decret legislatiu de 16 de gener de 1989 on podem llegir que “Els consells escolars seran consultats preceptivament en les matèries de sol·licituds d’ubicació, construcció i renovació de centres docents dins del terme del municipi”.

La Plataforma de Torrent felicita a totes les persones que han aconseguit que el govern municipal rectifique

Ara, després d’haver-se publicat la cessió el dia 16 de maig al DOGV, i després de la presentació de 7.049 signatures per part de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de Torrent que acompanyaven les seues al·legacions, a més de les al·legacions de PSPV, de Compromís i de l’STEPV, després d’una carta de l’alcaldessa tractant als qui arreplegaven les signatures de dir informacions a mitges i que això era faltar a la veritat i de tractar quasi d’ignorants els signants, la Regidora d’Educació en el Consell Escolar Municipal demana consens i transparència.
¿Quina transparència ha mostrat l’ajuntament si des del mes de novembre de l’any passat ja tenen la demanda de la Conselleria, fan la cessió en una Junta de Govern,  i sols, ara, després de la cessió i la mobilització social, presenten l’informe al Consell Escolar?
La Plataforma per l’Ensenyament Públic de Torrent felicita a totes les persones que arreplegant signatures, signant, acudint a les manifestacions i representant a l’escola pública en el CEM, han aconseguit que el govern municipal rectifique. I al mateix temps reclama que es complisquen les demandes del CEM que arreplega l’informe d’escolarització del curs 2012-13, aprovat el 21 de novembre de 2012 i ratificat en el Ple de l’Ajuntament del 14 de gener de 2013.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR