Comissió de seguiment de concertada

l’Acord de Jubilació Parcial es prorroga un any més en el sector.

A continuació s’ha tractat les instruccions de l’arranjament escolar del curs 2021/2022.

STEPV

divendres 30 octubre 2020 16:54 h

Aquest acord que finalitza a 31 de desembre de 2020, assegura que les patronals hagen de contractar al rellevista de la borsa de centres en crisi del sector perquè se li aplique a la persona jubilada parcial, una reducció en la seua jornada laboral del 75%, i no del 50%.

A continuació s’ha tractat les instruccions de l’arranjament escolar del curs 2021/2022 i les noves incorporacions a la borsa de centres en crisi del sector.

Posem circular informativa:

circular instruccions arrenjament escolar curs 20212022.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR