Cooperatives de l’ensenyament

‘La societat necessita una educació per a la sostenibilitat’, lema de la 10a Declaració Educativa de la UCEV

STEPV

dijous 09 maig 2019 13:07 h

El fil conductor es basa en un compromís amb els Objectius de Desenvolument Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de Nacions Unides on s’impulsa un “Pla d’acció en favor de les persones, del planeta i de la prosperitat”.  Aquests objectius en tenen un caràcter integral i indivisible i conjuguen les tres dimensions del desevolupament sostenible: l’econòmica, la social i l’ambiental.

La Declaració es basa en una reflexió sobre allò que transcorre a la nostra societat i el posicionament des del cooperativisme per tal de millorar-la. Es remarquen els tres pilars bàsics: cooperativisme, educació i sostenibilitat; així com la interacció dels mateixos en els àmbits: social, econòmic i medioambiental.

L’acte finalitza amb un debat col·loqui animat pels ponents Manuel Alcaraz (Conseller de Cooperació) i per Julio Huerta coordinador de l’associació Horta Sud on s’ha remarcat la importància de canviar la cultura i l’educació de les persones mitjançant una educació crítica i promovent la participació dels agents implicats en el procés.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR