Professorat interí

La PECEPI insisteix en la necessitat d’establir mesures per a la consolidació del professorat interí

La Plataforma Estatal per la Consolidació i l’Estabilitat del Professorat Interí (PECEPI) es va reunir aquest cap de setmana a València per analitzar la situació actual del col•lectiu després del canvi de govern, de la realització de les oposicions i les adjudicacions d’inici de curs.

Un moment de la reunió de la PECEPI aquest cap de setmana

dilluns 17 setembre 2018 13:15 h

Després d’analitzar l’impacte de les oposicions als diferents territoris de l’estat, es va evidenciar la necessitat, com ve defensant la PECEPI i les diferents entitats que la conformen, d’establir mesures de consolidació i estabilitat del professorat interí, per garantir la continuïtat en el treball del col•lectiu.

La PECEPI ha elaborat dues propostes no de llei (PNL) que es presentaran pròximament al Congrés dels Diputats

Es reclama, per tant, al Ministeri d’Educació la negociació d’aquestes vies de consolidació i estabilitat amb una nova modificació del RD 276/2007 d’ingrés a la funció pública docent i del RD 84/2018 que regula el règim transitori d’accés derivat de l’Acord per a la Millora de l’Ocupació Pública de 2017.
A més, la PECEPI, com ja va anunciar fa uns mesos, ha elaborat dues propostes no de llei (PNL) que es presentaran pròximament al Congrés dels Diputats; la primera, per a l’equiparació de les condicions laborals del professorat interí amb el funcionariat de carrera, i la segona, per a la protecció per pèrdua d’ocupació pel professorat interí major de 55 anys. Amb aquestes PNLs es pretén que l’equiparació de condicions de treball siga un instrument per facilitar la funcionarització del professorat interí i dificultar el seu cessament.
La PECEPI també va acordar coordinar accions als diferents territoris com a mesura de pressió per aconseguir els objectius de la consolidació i l’estabilitat del col•lectiu. És per això que la PECEPI fa una crida a la unitat del professorat interí perquè treballe conjuntament en el mateix objectiu i conjuminar esforços en aquesta direcció.
València, 16 de setembre de 2018

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR