Comissió de seguiment de concertada

La nòmina ordinària i l’extra s’abonaran el 23 de desembre amb la pujada del 2% que serà amb efecte de l’1 de gener de 2020.

Entre d’altres temes, s’ha tractat el calendari de temes pendents a negociar durant el primer semestre del curs 2021.

STEPV

divendres 18 desembre 2020 17:44 h

Per altra, els endarreriments de 2008, s’abonaran d’OFICI si dóna el vist-i-plau intervenció econòmica. Demanda que STEPV portava temps reivindicant.

STEPV ENSENYAMENT PRIVAT:

A la reunió de Comissió de Seguiment de hui divendres 18, la Conselleria ens confirma que la nòmina ordinària i l’extra de desembre s’abonaran el 23 de desembre amb la pujada del 2% que serà amb efecte de l’1 de gener de 2020.

Adjuntem circulat explicativa i el calendari de temes de negociació facilitat per l’administració a les organitzacions empresarials i sindicals:

4.- CALENDARI ACTUACIÓ 2020-2021 .ods

STEPV Informa CS 18 12 - 2.pdf


STEPV Informa CS 18 12.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR