Reforma educativa

La futura Llei d’Ensenyaments Artístics Superiors continua el seu recorregut legislatiu

Es preveu que el proper 1 de juny, l’actual Projecte de llei d’ ensenyaments artístics arribe al Senat, una vegada finalitzat el tràmit previ de debat i aprovació en el Congrés.

dimarts 23 maig 2023 17:32 h

La confederació STEs, de la qual STEPV forma part, ha fet arribar les seues esmenes als partits polítics, podeu consultar-les ací


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR